Een reis naar twee landen! In Tanzania logeren we bij gastgezinnen, zodat we het echte Afrikaanse leven kunnen ervaren. We bezoeken een school, kliniek, markt en koffieplantage. We koken, voetballen en dansen met lokale jongeren en duiken in een hotspring. In Kenia bezoeken we een enorme sloppenwijk en gaan we op safari. Is deze indrukwekkende reis iets voor jou?

In Suriname ervaar je het leven in de jungle door te overnachten bij gastgezinnen. We gaan met hen mee vissen en met de boot mee naar school. Ook gaan we naar Paramaribo, waar we zelf Surinaams leren koken. We nemen een kijkje bij een suikerfabriek en helpen cassave's planten. Durf jij te wandelen tussen aapjes en te zwemmen in de jungle?  

Heeft je school een band met een ander land? Of speciale wensen voor het reisprogramma? Neem contact op voor een schoolreis op maat.

De trip naar Nepal is een ware ontdekkingsreis. We verkennen de hectische hoofdstad Kathmandu waar we bij gastgezinnen logeren. Ook trekken we naar een pompoendorp waar we back-to-basic gaan en het leven op het Nepalese platteland ervaren. We gaan hiken en genieten van de mooie bergen. We sluiten af met raften. Durf jij met ons mee?

In Ghana ervaar je het echte Afrikaanse leven. We verblijven namelijk bij gastgezinnen in lemen hutten met strodaken. We bezoeken een school, kliniek, markt en kledingdorp. Ook gaan we kijken in een sloppenwijk, bij een recyclingproject en bij een oud Nederlands slavenfort. En wat dacht je van een spannende safari! Krijg je al zin om mee te gaan?

We zijn altijd op zoek naar Nederlanders en Vlamingen die in interessante landen wonen, en samen met ons een unieke jongerenreis naar 'hun' land willen vormgeven. 

Onze verste reis brengt je naar de eilandenstaat de Filipijnen! We verblijven in Manilla, waar we de tegenstellingen tussen arm en rijk zien, en bij gastgezinnen in de bergen van Antipolo, waar we het lokale leven en de prachtige cultuur zullen ontdekken. Daarna reizen we langs de vulkaan Pinatubo naar het tropische Subic Bay, wat een totaal andere kant van de Filipijnen laat zien. Een reis om nooit te vergeten!

In Zuid-Afrika bezoeken we allereerst Kaapstad: de Tafelberg, Robbeneiland en de townships. Daarna vertrekken we naar het platteland waar we back-to-basic verblijven bij gastgezinnen en het lokale leven ontdekken. In Addo Elephant Park ontmoeten we de Big Five, en we eindigen in Port Elizabeth. Je ziet dus echt alle kanten van dit prachtige land!


Op dit moment wordt hard gewerkt aan een spiksplinternieuwe reisbestemming: India! Nieuwsgierig? Neem contact met ons op!