Een verre reis kost veel geld. We proberen open en eerlijk te zijn over de prijs, zodat je weet waarvoor je betaalt.

De prijs is afhankelijk van de bestemming (afstand, programma), de reisduur (9, 10 of 11 dagen), en de periode (in vakanties of daarbuiten). Ook de groepsgrootte speelt mee. Daarom maken we voor elke schoolreis een prijs op maat. Deze ligt doorgaans tussen de €2.000 en €2.500 per persoon. Vanuit school gaan meestal 1-2 docenten mee als begeleider. 

Om ervoor te zorgen dat de schoolreizen voor alle jongeren toegankelijk zijn, hebben we een uniek voortraject ontwikkeld, waarin de reizigers via allerlei leuke activiteiten zelf hun reissom bij elkaar verdienen. Lees meer!

Het vliegticket maakt gemiddeld 40% van de prijs uit. Een tweede grote kostenpost is de organisatie en 24/7 begeleiding door ervaren reisbegeleiders, ongeveer 30% van de prijs. Het lokale transport, de overnachtingen en maaltijden, bepalen rond de 20% van de prijs. De laatste 10% zit in de uitjes, zoals een excursie of safari. 

Wij zijn een organisatie zonder winstoogmerk. Ons doel is om zoveel mogelijk jongeren een unieke reiservaring te bieden, en ze daardoor wat bewuster te maken van de wereld om hen heen. We proberen de prijs daarom zo laag mogelijk te houden. 


Maar we vinden kwaliteit en veiligheid ook belangrijk, net zoals zo duurzaam mogelijk reizen, en het betalen van een nette vergoeding aan alle mensen die ons helpen op de bestemmingen. Daarom vind je bij ons geen bodemprijzen.