Wat moet je verder nog weten over onze stages?

Stages kunnen op elk moment in het jaar starten. De minimumstageduur is 3 maanden bij 3, 4 of 5 dagen per week en 1 jaar bij 2 dagen per week. In de zomervakantie liggen we meestal 4 weken stil en met kerst 2 weken.

Stage lopen bij Cross Your Borders geeft veel energie, maar eerlijk is eerlijk… het kost ook veel energie. De scholen waar we werken, bevinden zich in het hele land – en het kantoor in Nijmegen – wat betekent: soms vroeg op staan. Schooldagen hebben wisselende eindtijden. Kantoordagen duren van 09.00 tot 16.00 uur.


Je reist in principe met het openbaar vervoer naar de scholen en het kantoor, dus een studenten-week-OV-kaart is noodzakelijk. Vaak gaan er meerdere stagiaires uit jouw stad of regio dezelfde kant op, dus zit je gezellig samen in de trein.

Helaas zijn wij als kleine stichting financieel niet in staat om stagiaires een stagevergoeding te betalen. We proberen onze waardering op andere manieren te uiten, bijvoorbeeld door iedere dag gratis lunch aan te bieden, allerlei leuke activiteiten te organiseren en altijd voor onze stagiaires klaar te staan.