Een reis naar maar liefst twee landen! In Tanzania logeren we bij gastgezinnen, zodat we het echte Afrikaanse leven kunnen ervaren. We bezoeken een school, kliniek, markt en koffieplantage. Koken, voetballen en dansen met lokale jongeren en duiken in een hotspring. In Kenia bezoeken we een enorme sloppenwijk en gaan we op safari. Is deze indrukwekkende reis iets voor jou?

In Suriname ervaar je het leven in de jungle door te overnachten bij gastgezinnen. We gaan met hen mee vissen en met de kleinere kinderen mee naar school. Ook gaan we naar Paramaribo, waar we zelf Surinaams leren koken. We nemen een kijkje bij een suikerfabriek en helpen cassave's planten. Durf jij te wandelen tussen aapjes en te zwemmen in de jungle?

Heeft je school een band met een ander land? Of speciale wensen voor het reisprogramma? Neem contact op voor een schoolreis op maat!

De trip naar Nepal is een ware ontdekkingsreis. We verkennen de hectische hoofdstad Kathmandu waar we bij gastgezinnen logeren. Ook trekken we naar een pompoendorp waar we back-to-basic gaan en het leven op het Nepalese platteland ervaren. We gaan hiken en genieten van de mooie bergen. We sluiten af met raften. Durf jij met ons mee?

In Ghana ervaar je het echte Afrikaanse leven. We verblijven namelijk bij gastgezinnen in lemen hutten met strodaken. We bezoeken een school, kliniek, markt en kledingdorp. Ook gaan we kijken in een sloppenwijk, bij een elektronicadump en bij een oud Nederlands slavenfort. En wat dacht je van een spannende jungle walk! Krijg je al zin om mee te gaan?