Stages
06 43776363
stages@crossyourborders.nl

Onderwijs
Geert Brugmans
06 41363791
geert@crossyourborders.nl

Reizen
Kirsten Ursinus
06 10956180
kirsten@crossyourborders.nl

Nieuws

04-07-2018

Gezocht: editor/animator

Wij zoeken versterking van ons team in de vorm van een editor/animator (32-40 uur). Als editor/animator werk je samen met team van 4-5 personen aan de ontwikkeling van een groot nieuw interactief simulatiespel voor middelbare scholieren. Je bent verantwoordelijk voor de montage van uitlegfilms, het ontwerpen van animaties en (eventueel) de grafische vormgeving van spellen en opdrachten. In een latere fase word je ook betrokken bij het ontwikkelen van promotiemateriaal. We zoeken een creatieve, veelzijdige medewerker die van veel markten thuis is en op zoek is naar meer dan alleen een baan. Bekijk hier de vacature!

Lees meer
19-06-2018

Gezocht: projectmedewerker

Wij zoeken versterking van ons team in de vorm van een projectmedewerker (40 uur). De functie van projectmedewerker is veelzijdig. Allereerst ben je actief als coördinator van onze onderwijsprojecten. Je zorgt voor de afstemming met scholen en stuurt de studententeams aan die de jongeren begeleiden tijdens de interactieve spellen en opdrachten. Daarnaast werk je aan ondersteunende taken als het vergroten van onze bekendheid bij scholen en studenten, het begeleiden en trainen van stagiaires, het ontwikkelen van (nieuwe) lesmaterialen of het onderhouden van onze websites en social media. Last, but not least, kun je als reisbegeleider mee met onze 9-daagse jongerenreizen naar Tanzania, Ghana, Nepal en Suriname. Bekijk de vacature

Lees meer
01-08-2017

Gezocht: microkredietpartner

Ken jij een microkredietproject in een Engelstalig ontwikkelingsland dat een financiële injectie kan gebruiken én waar we korte jongerenreizen naartoe zouden kunnen organiseren? Laat het ons weten! Klik hier voor meer informatie. 

Lees meer
26-05-2016

Jaarverslag 2015

Wat heeft Cross Your Borders het afgelopen jaar gedaan? Bekijk hier het jaarverslag van 2015. 

Lees meer
04-01-2016

Nieuwe Cross Your Borders website!

We beginnen 2016 met een gloednieuwe website! Op de nieuwe Cross Your Borders site vind je een overzicht van al onze onderwijsprojecten, reizen en events.

Lees meer